google adwords

Este un program de publicitate al motorului de cautare Google, prin intermediul caruia poti crea si difuza anunturi pentru afacerea ta atat in reteaua de cautare cat si reteaua de parteneri ai Google. Pe cat este de simplu si usor de utilizat pe atat de complex este acest sistem.

Anunturile publicitare AdWords sunt afisate impreun cu rezultatele cautarii cand un utilizator cauta pe Google folosind unul dintre cuvintele tale cheie. Algoritmul Google este unul deosebit de avansat si permite atragerea de trafic targetat.

Campaniile publicitare prin AdWords sunt recomandate pentru campanii de publicitate orientate catre performanta, pentru companii care doresc rezultate foarte bune imediat. Campaniile de publicitate prin AdWords sunt foarte eficiente si recomandate pentru toate site-urile aflate la inceput.

Campaniile de publicitate prin Adwords inseamna reclame text afisate de catre motorul de cautare Google in partea dreapta a listei rezultatelor unei cautari. Reclamele Adwords apar doar atunci cand un utilizator cauta anumite cuvinte cheie, specificate de tine ca advertiser. Plata reclamelor Adwords se face doar atunci cand asupra reclamelor tale are loc o actiune, adica cand primesti un click pe reclama ta.

Campaniile de publicitate prin AdWords constau in:


Analiza si identificarea cuvintelor cheie cele mai relevante pentru afisarea reclamelor Google AdWords; conceperea reclamelor text sau imagine intr-un mod cat mai creativ si atractiv pentru clienti; analizarea paginii web care sa raspunda nevoilor utilizatorului care a dat click pe reclama; analiza continua si propuneri pentru imbunatatirea campaniei.

Daca doresti rezultate rapide si o dezvoltare imediata a afacerii tale trebuie sa apelezi la specialistii nostri pentru implementarea unei campanii AdWords

Astfel poti sa ajungi foarte rapid cu site-ul tau pe prima pagina a Google chiar din prima zi de prezenta in mediul online pentru orice cuvant cheie relevant afacerii tale. Vei avea vizibilitate maxima, si vei putea prezenta potentialilor clienti produsele sau serviciile oferite.

AdWords nu iti aduce doar vizitatori targetati interesati de produsul sau serviciul oferit ci si un sistem de plata avantajos si anume Plata Pe Click. Practic platesti doar pentru vizitatori reali interesati. Poti beneficia de creditarea oferita de Google, adica platesti dupa ce serviciul a fost prestat precum si de cupon de discount pentru a putea incepe in forta. Pretul platit este variabil si influentat de concurenta, calitatea site-ului, vechimea in Google, etc. Toate acestea sunt punctate de Google si ajuta la stabilirea pretului pe click. Cu cat ai mai multe click-uri, cu atat ai mai multe sanse de conversie (vanzari).

Avantajele campanie publicitare prin AdWords:

Pozitionarea site-ului dvs. pe prima pagina in Google in numai cateva ore.

Targetarea exacta doar catre utililizatorii direct interesati de produsele/serviciile dvs.

Controlul bugetului alocat pe luna, zile, chiar si ore.

Flexibilitate in realizarea si gestionarea campaniei, astfel orice schimbare poate fi efectuata in timp real.

Monitorizarea rezultatelor, astfel incat putem analiza comportamentul de consum al persoanelor interesate de produsele/serviciile oferite, pentru a ne focusa eforturile catre o directie cat mai eficienta de promovare.

Google AdWords Qualified Professional va ofera servicii complete pentru promovare adwords.

Daca doriti o oferta de pret concreta puteti contacta unul dintre expertii nostri.