promovare site

Aveti un site pe care doriti sa il faceti foarte vizibil astfel incat sa aveti cat mai multi vizitatori?

Doriti sa aveti vizitatori bine targetati iar vanzarile sa creasca continuu?

Incercati chiar acum promovarea prin reclama platita. Va fi cu siguranta un succes!

Promovarea site-ului dvs. reprezinta cea mai buna solutie pentru a atrage clienti si a castiga in fata concurentei. Actionati rapid, faceti-va cunoscute ofertele prin Google AdWords si Facebook Ads iar beneficiile nu vor intarzia sa apara.

ProfitGarantat.Ro ofera servicii de promovare a site-ului dumneavoastra web pe Google atat in reteaua de cautare cat si in reteaua de display, precum si in reteaua de publicitate Facebook..

Chiar daca site-ul dvs. este bine optimizat si apare pe prima pagina in Google acest lucru nu este suficient. Concurenta dvs. care nu a investit in optimizarea siteu-lui prin reclama platita poate avea un trafic considerabil mai mare si vanzari mult mai mari.


1. Metode de promovare prin link building:


 • Inscriere in directoare web ajuta ca vizibilitatea site-ului sa creasca in mod considerabil;
 • Schimb de link-uri creste importanta site-ului pentru motoarele de cautare.
  Este eficienta dar poate necesita investii finaciare.
  Siteu-rile cu un Page Rank Mare nu vor accepta gratis schimbul de linkuri..

2. Promovare Site prin e-mail:


 • O campanie de e-mail reprezinta trimiterea de anunturi informative catre mai multe adrese de e-mail;

3. Promovare in Google:


 • Promovare web prin campanii de publicitate AdWords - atat in reteaua de cautare cat si in reteaua de display fiind o solutie rapida si eficienta pentru a ajunge la publicul tinta in motorul de cautare Google.
 • Linkurile Sponsorizate reprezinta o metoda de promovare cu rezultate garantate fiind direct proportionale cu investitia. Promovarea prin Adwords daca este realizata corect aduce venituri pentru companiile care isi promoveaza produsele.De asemenea poate fi folosita si pentru campanii de branding. Platforma AdWords are toate optiunile necesare pentru realizarea de campanii optimizate, eficiente fara a se risipi resursele. Pot fi realizate campanii targhetata pe regiuni, teritorii, catre un public tinta dorit, dupa sex, varsta, etc.
 • O promovare eficienta aduce rezultate vizibile, satisfactii financiare si beneficii pe termen lung.
 • Reclama Facebook reprezinta o metoda de promovare catre un public tinta specific, targetat dupa sex, varsta, zona geografica etc.

Promovarea Site-ului Dvs are urmatoarele avantaje:

Vizibilitate maxima catre publicul tinta: potrivit unui studiu de Google, 80% din cei care cauta sa cumpere un produs pe internet actioneaza pentru achizitionarea acestuia din ofertele prezentate pe prima pagina.

Posibilitatea de a va stabili singuri bugetul si de a urmari rezultatele.
Publicitatea prin AdWords sau Facebook Ads este mult mai profitabila fata de alte tipuri de reclama: TV, outdoor, reviste, unde preturile sunt mult mai mari iar rezultatele pot varia.

Daca doriti o oferta de pret concreta puteti contacta unul dintre expertii nostri.