reclama facebook

Facebook cea mai importanta retea de socializare online, iti ofera o deosebita oportunitate de promovare targetata a afacerii tale prin Facebook Ads. Acest sistem de publicitate iti permite sa iti promovezi afacerea catre un public avand optiuni de selectare pe criterii geografice, varsta, sex, interese.

Publicitatea prin Facebook Ads prezinta numeroase avantaje, aducand un trafic relevant cu un mare potential de a realiza vanzari in cele mai variate domenii. Anunturile sunt personalizate, reteaua permitand mai multe anunturi pentru acelasi produs sau serviciu oferit.

Utilizatorii Facebook petrec foarte mult timp pe aceasta retea de socializare, astfel incat reclama pe Facebook este foarte vizionata, posibilitatea de a primi un click de la cei interesati fiind foarte mare.

Un alt mare avantaj este faptul ca anunturile pot fi insotite de imagini care atrag si mai multi potentialii clienti. Plata pentru publicitate prin Facebook se face per click dar si plata pentru 1000 de vizualizari si se realizeaza dupa atingerea plafonului ales.

Utilizatorii Facebook petrec foarte mult timp pe aceasta retea de socializare, astfel incat reclama pe Facebook este foarte vizionata, posibilitatea de a primi un click de la cei interesati fiind foarte mare. Un alt mare avantaj este faptul ca anunturile pot fi insotite de imagini care atrag si mai multi potentialii clienti. Plata pentru publicitate prin Facebook se face per click dar si plata pentru 1000 de vizualizari si se realizeaza dupa atingerea plafonului ales.

Avantaje utilizare reclama prin Facebook Ads:

Alegerea publicului tinta pe baze demografice reprezinta avantajul major al acestui sistem de publicitate prin Facebook Ads. In reteaua de socializare Facebook majoritatea utilizatorilor si-au declarat datele reale astfel incat targhetarea este foarte precisa.

Timpul foarte mare petrecut de utilizatori pe retea si gradul mare de implicare al acestora in folosirea optiunilor oferite de Facebook.

Posibilitatea realizarii de reclame creative care prin utilizarea de imagini impreuna cu textul reclamei duce la o comunicare mai eficienta a ofertei dvs. catre potentilaii clienti.

Daca doriti o oferta de pret concreta puteti contacta unul dintre expertii nostri.